Ny hyresvärd i Mjölby

Nyetablering

Nystartade Svartåhem kommer bryta ut 19 fastigheter som kommer förvaltas i det nya företaget. Syftet är att skapa en förvaltning som är mindre och där vi har bättre förutsättningar att skapa en högre kvalitet för våra kunder.

Svartåhem

Svartåhems kärnvärden är trygghet, trivsel och en modern kundservice. Vi kommer erbjuda boenden och lokaler i attraktiva miljöer i Mjölby med hyresrätt som upplåtelseform, precis som idag.

Vi kommer att ha stor lyhördhet hos våra kunder och göra mycket för att du som kund ska vara nöjd med oss som hyresvärd.

Den 1 maj kommer vi flytta över allt till det nystartade Svartåhem. Du kommer få din sista hyresfaktura från Egirs Fastigheter i mitten på mars (som gäller för april månad). Nästkommande fakturor kommer skickas från Svartåhem. Det kommer dock vara samma betalningsrutiner. Redan nu kommer du börja se vissa förändringar och andra saker kommer senare under året. Läs vidare på baksidan …

Leave a Comment